marți, 18 decembrie 2018


Din liniștea Cerului,s-au stins în brad Luceferi,iar îngerii topesc inimile de zăpadă vestind colinda vieții:     s-a născut Iubirea,mângâierea,viața......La mulți ani!!!!!!


ov89oxE-rTn1uGCLRArdq0_pmIaskMbjEkN4ou3c
Va doresc sa intampinati Craciunul cu multumire,sa priviti dincolo de lumini,sa-l primiti pe ingerul ce v-aduce o crenguta de brad,o veste minunata si-o urare de ani multi!

POVESTE DE IARNĂ


                        
  Exista o poveste fara niciun copil care sa o rosteasca in pasii lui spre visare,o poveste pentru oameni mari,mereu grabiti sa realizeze nimicuri,sa recreeze valori si sentimente,mereu alergand pe drumuri individuale…O poveste ce nu incepe cu ,,a fost odata ca niciodata’’ci cu’,,a fost dintotdeauna un om…’’
  A fost dintotdeaunaun om ce nu s-a dat in laturi in a celebra dupa datina Sfantul Craciun si Noul An,sacrificand oricat pentru ca oamenii din jurul lui-familie,rude,prieteni,cunoscuti si straini-sa se bucure de bucate preparate cu drag,de bauturi cu gust ales,de muzica si de dans,dar mai cu seama de placerea de a sta impreuna la vorbe.
  A fost dintotdeauna un om ce se regaseste in fiecare dintre noi.Sunt ani in viata
noastra cand nu mai ne dorim nimic de sarbatori decat sa dormim,cand nu mai muncim nimic pentru masa de Cracuiun si de revelion,cand bradul fie nu mai are rost sa il avem,fie il cumparam gata impodobim.Sunt alti ani cand ne trezim in zori spre a pune cozonacii la copt,cand ne gatim cu fast si emotie pentru petrecerea de revelion.
  A fost dintotdeauna un om ce te priveste.De fiecare data nu iti spune nimic.Doar iti lasa-n palma o oglinda,putin zgariata,putin prafuita.Iar abia atunci cand simti ca ceva iti lipseste,abia atunci amintindu-ti de ea,te privesti.    Si in acel moment realizezi ce ai uitat sa faci,sa simti,sa traiesti.
  A fost dintotdeauna un om ce te asteapta sa-i scrii,sa-i zambesti,sa-i spui despre tine,despre lumea ta,despre visele si credintele tale.
  A fost dintotdeauna un om ca tine…
  Povestea se incheie aici,fara invataminte,fara eroi.Dar lasa pe oricine sa o continue.Sa spuna despre omul care este in luna decembrie,cand timpul il aseaza  intre credinta si civilizatie si intre traditie si filozofia unui nou inceput.
!!!Somn usor,in visul tau sa patrunda gandul intelept si bun,iar in urmatoarea  zi sa ai lumii ce povesti…!!!